ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΙ

TSIMENTOLITHOI

 

Κατασκευάζουμε τσιμεντόλιθους από γαρμπίλι και ελαφρόπετρα.
Οι τσιμεντόλιθοι από γαρμπίλι χρησιμοποιούνται για την περίφραξη οικοπέδων και σπιτιών, για υποστηλώματα υπόγειων σπιτιών καθώς και για βεράντες ή μπαλκόνια λόγω της αντοχής που έχουν από το ίδιο τους το βάρος.
Οι τσιμεντόλιθοι από ελαφρόπετρα χρησιμοποιούνται για το χτίσιμο κατοικιών λόγω της μόνωσης που προσφέρουν από το ίδιο τους το υλικό. Είναι ελαφρύ υλικό, εύκολο στο χτίσιμο και πολύ φθηνό σε σχέση με άλλα υλικά διότι οι τσιμεντόλιθοι καλύπτουν περισσότερα τετραγωνικά μέτρα στη διάρκεια αποπεράτωσης ενός έργου με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης της κατοικίας να έχει όφελος στο κόστος των υλικών καθώς και στα εργατικά έξοδα.
Η εταιρία μας κατασκευάζει τσιμεντόλιθους χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη διάσταση 19χ19χ38 λόγω του ότι οι τσιμεντόλιθοι μπορούν να χτιστούν διπλοί(σταυρωμένοι) δημιουργώντας μεγαλύτερο πάχος και αντοχή  στο τοίχωμα για να μην υπάρχουν επιπτώσεις από τα καιρικά φαινόμενα κι από το πέρασμα των δεκαετιών. Επίσης κατασκευάζουμε τσιμεντόλιθους από ελαφρόπετρα διάστασης 8,5χ17χ37 οι οποίοι χρησιμοποιούνται για εσωτερικά χωρίσματα κατοικιών, για εξοικονόμηση χώρου και επιπλέον μόνωση λόγω του υλικού τους. Όλοι οι παραπάνω τσιμεντόλιθοι υπάρχουν σε απόθεμα στο χώρο μας.

 

HOME